Pages

Tuesday, July 17, 2012

kampung aku ada wifi free



Assalammualaikum.....aku tak perasan lak sejak bila kg aku ada wifi free, baru2 nie baru taw n ternampak signal wifi. pas dah nampak signal tu try guna tapi tak cukup kuat pun, kalau dok kat libry kg aku kuat lah kan. semalam adik aku guna boleh plak n laju lak tu,tu pun kena dok kat ruang tamu je baru dapat, kira ok le kan, sebab sebelum nie dia cbuk2 nak beli brodband nak guna kat umah. So  boleh guna wifi free kat kg leh lah jimat duit kan. Pagi tadi aku try kat ofis wifi kg aku sampai lak kat cini, kira bagus gak kan, sat2 ada, sat hilang. aku guna wifi ofis je lah senang.  Semua kampung dah ada wifi free lum ek?..aku walaupun ada wifi free leh guna kat umah, aku bukan guna pun. kalau dok umah aku memang tak sentuh labtop n x peduli internet pun  heehehe.


cayalah kg aku ada kg tanpa wayar huhuhuhu..poyo je lebih kan hahahah....

3 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah.hebat!

Myra Jay said...

Ok la tu, boleh update blog dan FB selalu ar camni :) hehee

Hidayah Bach said...

poyo amendanya..
bangga wooo..hehe..
apasal la kg dayah takde..
hehe..
:)
nih yang jeles nih..

Newer Post Older Post Home