Pages

Friday, February 24, 2012

nampak berseri dengan foundation cosmoderm?

ramai yang bagi feedback yang positif pasal foundation cosmoderm, aku pun dah cuba gak...sangat penyibuk pantang orang buat review barang best mesti nak gak he3...by the way sepupu aku dah 2x  tegur napa aku nampak berseri lain, dia kata eh napa nampak berseri cam nak kawen, nak kawen ke?...erk mana ada aku nak kawen pun, plan pun lum ada lagi, hopely masin le mulut dia kan supaya aku leh cepat2 kawin amin.

aku pun cakap kat dia muka aku nampak berseri sebab aku pakai foundation baru kot, bila pakai foundation nie muka nampak shining semacam je tu pasal bersinar kot, aku lak jenis kulit berminyak lagi lah nampak berkilat but nampak cam kulit lembab je.


waktu awal pagi


time kol 12, 




nie gambar foundation yang aku pakai COD 03, tapi aku tak suka sangat colour nie, kalau boleh nak yg lebih gelap dari kulit aku,  by the way sangat best pakai foundation nie dia dapat melindung kulit dan merepair masalah kulit jugak.

kalau nak info lebih lanjut baca kat Bloger cantik NURUL AIN

p/s: firstime p keja pakai shawl tu pun kena siap lebih awl dr selalu, nak kena belit2 lg. 

2 comments:

Ardini Humaira said...

wahhh...
penangan nurul ain ni.. hehe... nampak gebu :D

izyantyPersonalTaste said...

ardini :a'ah penangan nurul ain he3..

Newer Post Older Post Home