KOLEKSI VEIL HANDMADE


Pages

Thursday, February 23, 2012

bedak PIXY pesaing bedak MIyAMI


BEDAK PIXY-RM 12.90) – REFILL/RM 21.90) – PACK BESAR
kredit gambar dari SINI






bedak miyami-cosway


Assalamualaikum....hari nie nak review sikit pasal bedak compact yang tengah hot sekarang, ramai dah kot yang bertukar kepada bedak pixy nie kan. aku je lum tukar lagi sebab bedak miyami aku lum habis lg. sebenarnya tak sabar gak nak cuba bedak pixy nie, but jangan membazir guna miyami bagi habis baru beli  baru he3....tapi kan dah nak habis boleh le tukar kepada pixy lak, lagipun bedak pixy lagi murah dari miyami fungsi dia sama cam miami gak, y not kita bertukar kepada lebih murah kan.

kakak aku n sepupu2 aku dah tukar kepada pixy, aku je ketinggalan sikit. nak beli kat mana bedak pixy nie ek, semua supurmarket ada jual,watson,gurdian.kalau nak lebih murah beli je kat mini market dpt harga RM 15.90 @ 13.90 kat kawasan umah aku le, tu masa lama dulu aku tengok, sekarang thah dah tukar ke tak tak taw le pulak. harga standart dia rm 18.90 kot ek.


kalau bedak miyami aku selalu beli kat pasar malam je leh dapat harga murah rm19.90 akak tu jual sama je time xdak promosi. kalau beli kat cosway time xdak promosi rm28. 

2 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui pakai pixy..ok la gak..

izyantyPersonalTaste said...

nuyui : nanti nak cuba gak he3

Newer Post Older Post Home