Pages

Wednesday, March 13, 2013

Tips nampak muda remaja..



comel je kan dato siti pakai tudung camni....nampak cam muda remaja je berbeza betol ngan dulu kan.
so kalau nak nampak muda pakai lah shawl hahahh...tapi betol arr..pakai shawl nampak muda remaja :p


pe lagi sila lah tempah shawl dari izyanty collection he3...poyo je kan promote produk sendiri
by the way sekarang tengah buat pre-order untuk shawl lace n shawl kosong.selain tu aii pun ambik tempahan shawl nikah gak dengan harga murah, bergantung gak lah harga kalau nak extra pearl tambah RM 10 je.Kalau nak shawl design sendiri ngan harga murah pun boleh, fleksibal boleh bincang harga ngan aii ok..

boleh tengok kat  pages   izyanty collection
thanks support me
apa-apa tempahan boleh contat 019-4290584/ e-mail : izyanty10@gmail.com

veil nikah pun buat jugak open order untuk bulan 5 dan keatas.



gambar : sumber google

2 comments:

aDisH.sHidA said...

sempat lagi promo kan..

dulu pakai shawl tp skrg dah selesa dnegan bawal

izyantyPersonalTaste said...

he3...cari rezeki :)..bawal pun nampak muda gak he3...dah lama tak pakai bawal,p keja tudung expres gak jd pilihan...cepat sikit..

Newer Post Older Post Home