Pages

Tuesday, March 12, 2013

jom layan SIS tv9





Assalamualaikum..
aku nak bagi cadangan sikit,kalau bosan2 ari cuti layan arr rancangan  sis nie kat tv 9 setiap hari sabtu 11 pagi. selalu kalau buka tv asyik cite kartun je bosan tol aku, tak dak rancangan yang best pun untuk aku. Baru tahun nie aku perasan ada rancangan best setiap ari sabtu pagi,

apa benda lah sis tu kan,mula2 aku tengok iklan promo tak taw motif apa hahah...so mesti lah tertanya2 dan menarik minat bila tengok 3 orang pengacara yang cantik lagi sopan pakai baju n shawl cantik2 kan.
kalau tak sempat tengok boleh tengok ulangan setiap ari jumaat malam kol 11 mlm kot.

Rancangan Bual Bicara terbaru di Tv9, bersiaran setiap Sabtu, 11.00 pagi mulai Jan 2013, bersama pengacara anda Anne Ngasri, Diana Amir dan Shabana


setiap minggu ada je isu yang menarik yg dibincangkan, tak terlalu berat, relax2 otak je..

rancangan nie santai2 je, seronok tengok dan memberi inpirasi untuk aku, sebab tu suka layan rancangan2 camni, safiyya pun aku suka gak, tapi selalu terlepas sebab hari ahad 11 pagi, time tu selalu kuar, ulangan dia pun aku tak dan tengok gak bila pun tak taw.






p/s : gambar2 nie semua ambik dari facebook SIS TV9

0 comments:

Newer Post Older Post Home