Pages

Thursday, March 14, 2013

Bukan cinta biasa


Assalamualaikum..dah hari khamis cepatnya masa berlalu, sok dah Jumaat kan, patutnya happy le kan...yeahhh2 suka hahah..
Taw tak kemain lama lagi aku dok cari lagu nie( lagu yg korang tengah dengar dlm blog sekarang ), aritu dengar masa dalam drama cinta qaseh kat tv3 tu (lama dh), sikit je..tapi aku still teringat2 lagu nie ok, aku suka part mula2 tu je dia punya rentak best, nak cari lagu nie taw tajuk apa,penyanyi pun tak taw sapa. thah camna hari nie tergerak hati nak cari lg lagu nie, try n eror taip satu baris lirik yg aku ingat "serius kusuka padamu' dah jumpa lirik tapi tak dak nama penyanyi lak, so google lagi berdasar tajuk lagu...dapat lagu siti n afgan tapi bukan lagu nie, seingat aku 2 orang penyanyi indonesia,..google sampai dpt kt youtube akhirnya berjaya...nampak tak gigih tak aku he3...tak dak motif apa pun, saya percaya pada perancangan Allah..Tiba-tiba kan...ok suka lagu nie walaupun aku tak taw apa kaitan ngan aku.suka dengar je.
nanti kita review p bercuti kat langkawi ek...turun2 feri first word yang keluar subhanallah cantiknya laut langkawi, jakun firstime datang langkawi hahah..laut penang air tak jernih camni :p
LIRIK :BUKAN CINTA BIASA
Ku dekati kau sepenuh hatiku tak bermain dengan rasaserius kusuka padamu

sesungguhnya ku ada hati padamuyang manis selalu cintakukini untuk kamu

ku dan kamu jatuh cintabukan cinta biasadunia ini milik berduabukan cinta biasa

ku ingat kamu berjanjibukan janji biasacinta kita terbelah duabukan cinta biasa

oh...

ku dekati engkau sepenuh hatiku tak bermain dengan rasaserius ku suka padamu

ku dan kamu jatuh cintabukan cinta biasadunia ini milik berduabukan cinta biasa

kau dan aku berjanjibukan janji biasacinta kita terbelah duabukan cinta biasa

penyanyi :Dimas Beck & Chelsea Olivia-

2 comments:

Myra Jay said...

Hehheee,usaha yang gigih telah membuahkan hasil ;D

Myra pun baru dapat update citer langkawi :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

first time yui dgr ni kak..hihi

Newer Post Older Post Home