Pages

Friday, March 8, 2013

tak pernah bawa handbag p kerja



Assalamualaikum...selamat hari jumaat dan selamat hari wanita. hari nie kan sangat bosan okey, tak dak mood nak buat keja, tengah cuba cari keja arr nak buat tak dak benda gak. sebenarnya aku yg malas nak buat huhuhu...sekarang nie dalam proses nak buat geran untuk tanah lot, malas tol aku rasa, kejap ada orang nak tolak balik lah nak tukar lah, aku dah susun semua dah okey...nie nak kena tunggu buyer baru  bayar lak n edit baru lak.

sepatutnya lepas balik bercuti mestilah happy n semangat nak buat keja kan, tapi aku tak lak sebab kat langkawi panas, then aku lak tak suka tempat panas huhuh...kalau tempat sejuk aku suka arr poyo je kan. ye lah tempat panas buat aku nak pengsan ok...hari pertama aku dah pening n muntah sebab tak tak tahan kena panas, mengada-mengada tol kan, ari ke-dua n ketiga tu aku dah stanby makan ubat siap2 sebelum p berjalan. kalau rajin nanti aku buat lah review bercuti kat langkawi ngan family.

dalam banyak-banyak benda kat langkawi aku terbeli bag nie, beli untuk guna ari jumaat je, sebabnya ari jumaat pakai baju kurung tak dak poket nak letak duit ngan hp. percaya tak aku memang p keja tak pernah bawa bag or handbag . aku rasa leceh ahh handbag tu pasal p keja pakai jeans je hari2 kecuali hari jumaat. dompet duit pun aku tak suka bawa, paling senang letak semua dalam poket seluar. nasib baik keja ngan private suka hati je nak pakai camna kan :p

p/s : terpanjang lak bebel ok...tengah2 bebel bosan ada lak 2 customer dtg, ok sangat, Allah selalu tolong aku bila perlu kan alhamdulilah. saya suka kerja saya okey dan tak payah nak persoalkan napa saya nak keja kat kg huhuhu...

2 comments:

Myra Jay said...

Lgpun Iz naik moto..
Letak poket yg senang kan :)

Bila Iz p Lgkawi?

izyantyPersonalTaste said...

a'ah...lgipun mana kuar mana sgt pun rehat pun balik umah je.ulang alik dlm kg je he3..

jumaat minggu lepas p langkawi
1/3-3/3 ( 3 hari 2 mlm)

Newer Post Older Post Home