Pages

Tuesday, March 12, 2013

my label-izyanty collection



Assalamualaikum..
Alhamdulilah awal tahun 2013 setiap veil dan shawl dari izyanty collection dijahit label sekali. Ambil masa seminggu gak lah untuk servey harga untuk buat label nie, kebanyakan tempat buat label kena tempah minimum 1000pc. aku dah lah nak guna sikit je pun, bukan buat bisnes besar pun, servey punya servey jumpa blog n fb  

Teacher Hana's Needlework



so apa lagi servey dia punya harga murah dan boleh tempah dalam kuantiti yang sikit minimum order 198pc...ok sangat terus order dari teacher hana's. aku memang rokemen sapa2 yang nak buat label untuk bisnes korang leh klik link tu ok. tempoh masa siap pun cepat gak taw...dalam seminggu camtu, tapi bergantung pada tempahan gak lah. ada jenis label jahit n iron. dan harga pun berpatutan.dah lama nak buat review pasal label nie sebenarnya tapi asyik tak dak idea nak menulis je. sampai harga pun aku dah lupa..dalam 50 sen/60 sen camtu je 1 label.

thanks teacher hana saya suka servise awak..:)

4 comments:

aDisH.sHidA said...

okey la kan harga nya...nanti boleh la tempah veil dnegan yanti hehe...

izyantyPersonalTaste said...

adish shida : a'ah ok sangat, yg penting boleh order sikit..amat dialu-alukan kalau nak tempah veil he3..

Myra Jay said...

Wahhh dah ada label, tahniah Iz.. :)

Moga terus success ;D

izyantyPersonalTaste said...

myra :terima kasih..:)

Newer Post Older Post Home