Pages

Tuesday, October 11, 2011

suka veil hunny madu


Tengah-tengah dok google cari contoh veil, terjumpa gambar nie,ok dah ada idea nak buat veil, by the way dah 80% dah siap just nak tambah bahagian kepala bagi sarat sikit.....hari2 pandang kalender risau takut tak sempat siap, hujung bulan nie sepupu aku nak guna untuk akad nikah. walau kedai pengatin cakap susah nak jahit viel yang lembut, tapi setakat nie aku jahit ok je tak lah susah sangat, maybe sebab aku minat buat benda remeh temeh camni, so jadi senang kan. sebab tu keja2 camni sangat sesuai di buat dikala kebosanan hehe...


sambil jahit, sambil test kat diri sendiri tiba-tiba rasa nak kawen :p hahahah. of coz kena test berkali-kali tengok jadi cantik n sesuai ke tak bila pakai huhuhu.....

2 comments:

Myra Jay said...

Tak sabar nak tunggu Iz naik pelamin :)

izyantyPersonalTaste said...

myra : insyaallah...harap iz dapat bertemu jodoh ngan cepat...amin

Newer Post Older Post Home