Pages

Wednesday, October 12, 2011

9/10/11 adam haris 1 tahun n my sister?

selamat hari lahir adam, mak teh rindu bangat kat adam, harap adam membesar dengan sihat dan selalu berada dalam lindungan Allah s.w.t. kek adam nampak sedap je kan. sambut birthday kat johor so kitaorang kat penang leh tengok gambar je lah. next year adam kena sambut birthday ngan adik adam. bulan 12 nia adik adam akan lahir, dapat sorang lagi anak buah, seronoknya...boy jugak taw letih la ibu adam jaga depa nanti, adam sorang pun buas bukan main, pengalaman menjaga adam sangat memenat kan, sib baik comel hilang penat mak teh taw huhuhu...

birthday adam sama date ngan akak aku sebenarnya....anak saudara n mak saudara date yang sama umur je jauh beza huhuhu, aku ada buat kad untuk akak aku, simple je kad tu. hadiah je lum kasi coz tengah tunggu adik aku balik nanti nak beli hadiah hp, kitaorang share duit beli hadiah. akhir kata SELAMAT HARI LAHIR BUAT kakakku yang disayangi, semoga allah panjangkan usia dan diberikan kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan. cepat-cepat dapat jodoh ek, tak sabar nak dapat abang ipar :p...



3 comments:

Myra Jay said...

Cantik kad pun..

Happy Besday Adam :)

izyantyPersonalTaste said...

myra : thank's...

Ya ALya said...

happy bufday adam......

Newer Post Older Post Home