Pages

Thursday, October 6, 2011

Guestbook Wedding + story book - by quiling

 Guest book dah siap, mood happy dan tenang..tak payah nak fikir keja yang tak siap, tapi ada 1 lagi guest book untuk sorang lagi sepupu kenduri bulan 12 lum siap. yang nurul nie bulan 11. kenapa perlu buat awal of coz sebab aku buat ikut mood  he3...bila datang idea baru aku leh buat. deco yang aku buat atas buku nie semua guna teknik quiling, of coz bahan utama dia kertas colour2 je. aku ada letak diamon ok so buku nie ada nampak bling2 disitu.


gambar atas nie aku close up bagi jelas sikit. simple sangat kan, pada aku deco simple lagi cantik dari terlalu sarat, buat menyemak je kan. by the way aku just hadiahkan untuk nurul, dia tak request pun nak buat macam mana, so aku buat ikut citarasa aku je lah mengikut colour tema dia. 


kalau ada yang berminat nak buat guest book + story book mengikut citarasa korang just gitau ok..



pandangan sisi bila berdiri hehe...dalam tu aku masukan doa buat pengantin, kalau yang nak letak gambar pun boleh untuk buat story book cinta korang..







 bukti buku ini sangat tebal, rasanya siap leh bawa p majlis belah lelaki lagi taw...
 sepupu aku yang sorang lagi ada hati nak suh aku buat dua buku, bila dia tgok buku nie baru dia taw, buku ini sangat tebal heheh...

 SO BUAT TETAMU DAN KAWAN-KAWAN PENGANTIN BOLEH LE TULIS UCAPAN KORANG DALAM BUKU NIE NANTI.

***** kepada bakal-bakal pengantin yang nak buat guestbook camni boleh contat izma di PM FACEBOOK @ 019-4290584. harga sangat berpatutan.


coming up next


ini adalah veil kosong, lum siap deco lagi dalam proses, malam-malam yang bosan aku akan jahit veil nie, time malam je aku ada mood menjahit benda remeh temeh camni sebab malam sejuk, kalau siang panas aku memang tak dak mood nak menjahit huhuhu...tempahan oleh sepupu aku. yeahh tak sabar nak tengok hasil 2 helai kena siapkan.

4 comments:

Myra Jay said...

Iz, myra nak amik gmbaq nak promote kat blog myra boleh?? mana tau kot ada yang berkenan nak tempah :)

izyantyPersonalTaste said...

myra : boleh sangat...thank's nak tolong promote..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

nurul dan syafiq?? wah..cam rasa yui ngn pakwe la plak..hahah...dahlah nama sama..hehh..

izyantyPersonalTaste said...

nuyui : ye ka hehe...takpa2 dah tak lama le 2...cepat2 kawen ek.

Newer Post Older Post Home