Pages

Thursday, October 10, 2013

Tanah sekali rumah 2 pintu untuk dijual- di Tanah liat BM


BAHAGIAN DEPAN, LAMAN DEPAN RUMAH ( rumah kembar 2 buah )

 BAHAGIAN TEPI RUMAH BELAH KANAN, BAHAGIA KIRI RUMAH TANAH LAPANG BOLEH BUAT 2 BIJI RUMAH LAGI.




RUANG TAMU

BAHAGIAN BILIK ( 2 BILIK SETIAP SATU RUMAH )


BAHAGIAN DAPUR




KELUASAN TANAH  9125.81KP
 HARGA TANAH SEKALI RUMAH RM 300 000.00
BERMINAT CONTACT 019-4290584 ( YANTI )
BUMIPUTRA SAHAJA ( SERIUS BUYER ONLY )


ALAMAT :
PBA' B 2042 TANAH LOT 4,
TANAH LIAT MUKIM 9
BUKIT MERTAJAM
SEBERANG PERAI
PULAU PINANG...

P/S : kita rasa umah nie murah sangat taw, rugi kalau ada duit tak beli...so sapa cepat dia dapat ek...kita jual tanah lot sebab tu kita taw harga tanah n umah nie murah sangat. owner nie jual bukan sebab apa pun sebab dia nak beli tanah lot kat tempat kita coz dekat sikit dengan saudara mara dia, dekat tanah liat tak ramai saudara mara. so nampak tak kita gigih tolong customer kita jual umah dia lak.

3 comments:

Myra Jay said...

Bestnyer, memang berbaloi2 la...
Rasa macam nak.. tp kena cepat bertindak ni, kang abes plak :D

Annaz Mohd said...

Sukanya rumah tu. Tapi sayang jauh bebenor...

siti zaharah abu bakar said...

hi! tanah liat ni area mana ya?? jauh tak?? boleh reply ke 012-5580858(ct) jika masih available

Newer Post Older Post Home