Pages

Thursday, October 24, 2013

saya tak suka gojes

canday shawl printed from Izyanty Collection


Assalammualaikum

Perasan tak kita kemain rajin menulis sejak kebelakangan nie...kita rasa sebab kita rasa bahagia so idea pun banyak lah kuar kan...terapi minda untuk bahagia selalu doakan orang lain bahagia, baru kita akan dapat bahagia jugak kalau duit yg banyak sekali pun tak mampu nak beli bahagia hokey..

kat cini sapa suka gojes...dulu aku tak faham pe benda depa dok cakap gojes tu...lama2 baru taw sama maksud ngan gorgeous rupanya hahha lambat tol aku pick-up.

sapa-sapa yang suka kelihatan gojes leh usha2 shawl lace di Izyanty Collection. Aku paling pelik buat shawl lace gojes 2 tak tak suka pakai hahaha...aku pakai time ada event apa2 or raya je...kalau saja2 kuar nak pakai shawl lace tu aku segan ok...aku taw ramai gak spesis cam aku kan, sebab semua orang tak sama, sebab tu kita pilih untuk custome made je. 

Disebabkan kita suka yg simple2 je kita kuar kan candy shawl sesuai pakai bila2 masa sahaja. Kita akan pakai yang mana kita suka then kalau ada orang nak yg sama camtu baru kita restock, selain tu customer boleh order ikut citarasa sendiri kita akan usahakan buat, Insha allah.

kadang-kadang kita terpaksa jual pre-love sebab customer nak jugak shawl yg kita pakai tu, ada shawl yg kita kuar sekali je n tak restock atas sebab tertentu.




candy shawl boleh pakai 2 gaya....so boleh mix n matcah ngan mana2 baju je
sedikit tips:

-kalau baju korang kosong bahagian printed tu letak bahagian bawah.
-kalau baju korang printed so pakai yg bahagian purple kosong di bawah. 
( boleh refer gambar atas sekali )


p/s : tips untuk yg selalu merunggut tak cukup duit...
duit saya banyak sangat tak taw nak buat apa :) cer ulang2 cakap insha allah selalu akan cukup
prof Dr Muhaya yg cakap..selamat beramal :)

5 comments:

Myra Jay said...

Sweet ayat Dr Muhaya tu..
Se sweet shawl yg Iz buat..

Myra ni sebab tak reti nak bershawl sangat, lebih suka jenis pakai siap.. mudah dan cepat..hehee

KongsiBlog said...

nice :) .. thanks for sharing.. yang penting shawl tu menepati tuntutan islam..

mohon kongsikan article anda di www.kongsiblog.com

thanks

Nasuha said...

mmg gojes..

Busyra Bt Takiyudin said...

comel. :)

Gadis Genit said...

kita sama, pakai yang gojes mojes untuk certain event je huhu. tp sy lebih suka pakai tudung bawal. hehe

Newer Post Older Post Home