Pages

Monday, October 28, 2013

cam comel jew..



Assalamualaikum..

cer tengok tajuk kita comel tak hahahah...video pe ek yg tengah hot sekarang nie...aku kan tak online hari cuti so aka tak taw sangat, tu pun aku tumpang sekaki dok tengok kt fb kawan adik aku, depa pulun tengok. ok tak nak ngata orang ek so tak yah ambik port buat dosa ek huhuhu..

kita nak cite pasal barang comel yg kat atas tu lah....cer teka pe benda tu...motif utama beli sebab comel sangat giler tak tertarik siap leh sembur je kat muka...cam best je kan serum yg leh sembur2 nie dah lama cari. banyak lak blogger dok buat review pasal produk nie...so tergetar2 nak beli hokey...dah lah ujung2 bulan tangan ringan kemain nak klik beli lak....lambat gi nak dpt gaji p perabih lak huhuhu. sebab excited nak sgt aku pun order lah kebetulan ada sale lak lagilah suka 2 botol tu rm 35 je termasuk postage...murah kan . satu pencuci muka, satu lagi serum....keberkesanan tak taw lagi sebab lum cuba lagi...boleh camtu...??

nak tau lebih lanjut tengok kat Facebook ESSENSERI  kalau berkesan kita buat review...kalau tak faham2 sendiri hahah.




kepada peminat-peminat shawl boleh tengok shawl baru untuk bulan November kat Pages Izyanty Collection belum masuk lagi taw...bulan depan...tapi boleh pre-order dari sekarang.



2 comments:

Nurullai Abdullah said...

Eh murah gak tu serum dan pcuci muka rm35...

Nt wt entri berkesan ke tak ye...

izyantyPersonalTaste said...

nurullai : ok..insha allah :)

Newer Post Older Post Home