Pages

Thursday, October 31, 2013

Jangan follow Instagram saya

Assalammualaikum

nampak tak kemain over tajuk kan, tak bagi orang follow Instgram kita bajet hot ke apa kan..ok jangan silap faham ek kita memang tak dak personal ig pun, memang tak boleh follow arr kan.. kalau terjumpa itu bukan ig kita ek..

satu-satunya ig kita adalah
paling cepat update shawl n veil kat ig
Terima Kasih Kepada yang sudi follow

motif buat en3 hari nie nak cakap Izyanty collection ada ig je :p  

p/s : kemain saiko tajuk kan.sebenarya nie salah satu cara utuk saikologi org utk klik baca he3..cam tak biasa geng2 blogger mesti taw kan hahah..




2 comments:

Qashmere said...

Perniagaan atas talian memang kalau jadi Viral memang menguntungkan

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok mmg dah follow..hihih

Newer Post Older Post Home