Pages

Wednesday, October 23, 2013

perkara kecil yg boleh buat saya happy



Assalammualaikum

mood happy + bahagia tiba2....balik umah kemain sengih2 sampai adik aku pun pelik...aku rasa aku suka dok umah kot, kemain bahagia lagi balik rumah nak menjahit veil n shawl customer...saya akan happy bila buat benda yg saya suka...kalau fulltime menjahit tak lah happy pun...nie kira hobi yg best sebab leh dpt duit...isi masa bosan dengan benda yg kita suka.


perkara kecil yg boleh buat happy bila aku balik rumah tengok pokok cabai burung berbuah lebat  dah masak merah...giler suka sangat benda fresh ...tapi aku susah hati gak sebab ada 10 pokok yg sedang masak 2 hari sekali kena petik...bab memetik adalah sangat malas, nasib adik aku sibuk nak petik lega aku.

dapatlah 3 gengam tangan cabai tu, dia dok buh dalam plastik semalam nak bagi kat kawan2 ofis dia..Rumah kita pun banyak pokok bunga jugak...sekarang pokok semua berbunga lebat sangat cantik ok, selamat lah sekarang musim hujan, kalau tak balik keja kena siram pokok hokey, kemain banyak pokok kat umah aku taw tak..ngan kebun lagi. Ok nak stop membebel...suka tulis dari bercakap :p



new arrival shawl halfmoon dari Izyanty Collection
customer order baru kita jahit ek
custom made



2 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik2..

Nurullai Abdullah said...

Assalamualaikum, wah best tgok cili padi fresh tu..hihi

Saya follow blog ni ye,klu sudi jemputlah ke blog saya ye..http://mylovekasih.blogspot.com

Newer Post Older Post Home