Pages

Friday, September 6, 2013

RAINBOW COOKIES
















Assalammualaikum...

Jemput makan cookies semua dah habis raya baru rasa nak makan, so nampak kuih raya begitu menyelerakan je time2 sekarang kan hahaha...masa raya aritu pandang sebelah mata je kan...masa raya aritu tak dak lak orang jual Rainbow cookies nie...kalau tak memang aku dah beli lama dah...after raya baru nampak...tapi tak pa cookies sesuai je makan bila-bila masa kan. Sebenarnya orang pangil lidah kucing ek...tapi aku tak suka sebut camtu sebab tak lalu nak makan lak so aku bagi nama  dia Rainbow cookies sedap sekit dengar he3..makan sambil tengok tv tak sedar lak habis kan, sedap n sweet je...boleh promo camtu ingat candy shawl ke apa he3..s suka tengok colour cantik2...walaupun saya bukan pengemar makanan manis..kalau boleh nk buat hiasan je sayang nak makan huhuhu..


sapa-sapa nak order boleh contat kita ek 019-4290584 atau pm Facebook Izma yanti  area seberang perai ..Kena datang pick up sendiri  tak boleh pos.

satu balang tu ada banyak tak sampai rm 20 pun so leh laju2 order ek...

p/s : sesuai gak nak buat doorgift nie untuk sebarang majlis dan hadiah kat kawan2 kan..

0 comments:

Newer Post Older Post Home