Pages

Wednesday, September 18, 2013

ingat senang ka ambik gambar sendiri

Assalammualaikum...

taw tak, taw tak susah taw ambik gambar sendiri....try n eror sampai dpt agel yang nampak cantik...gigih ok...aku lah orang lain aku tak taw...sib baik model saya adalah kepala patung huhu...mau macam2 aku posing n ubah untuk dpt gambar yg cun, ko silap pkai shawl kt patung tu nampak lonjong semacam tak cantik...so edit cara pakai tudung sampai puas hati..Kalau ambik gambar syok sendiri pun susah gak taw...sib keja sorang2 leh ambik gambar syok sendiri sampai puas hati hahahah...dengan adanya camera 360 memudahkan keja edit mengedit kan, lepas tu masuk labtop kena edit lagi taw, begitulah gigihnya aku buat bisnes online taw...bagusnya ada teknologi  kan...saya tak mampu nak upah model n fotografer...so semua kena buat sendiri dari A-Z taw..guna hp je.

setakat nie lebih mudah buat sendiri sebab tak melibatkan orang lain. kalau suh adik aku jadi model pakai tak jual lah shawl aku kena ikut mood dia lah,masa  dia lah sampai leh gaduh nk shoot gambar hahahah...Nasib lah akak ipar kita bagi pinjam kepala patung tu huhuhu, dia beli tapi tak guna, k.ipar kita jual tudung Fareeda,  ambik gambar letak ats dashbod keta je jual lg senang, laku je. nampak penangan jenama Fareeda mahal pun orang sangup beli taw.

kita memang ada buat research dulu sebelum nak guna kepala patung nie, sebab aku kira bab hukum dulu...so dekat berminggu-minggu gak lah cari info dan berfikir boleh tak guna kepala patung untuk tujuan bisnes, sebab aku dah buntu nak display shawl aku macam mana tanpa melibatkan orang lain dan boleh buat keja sorang-sorang untuk marketing. then last sekali aku google baru terjumpa kat youtube ustaz idrus punya vidoe...dia ckp boleh display kita punya produk guna patung tapi bukan 1 angota yg lengkap...so boleh lah guna bahagian kepala sahaja..

meh layan gambar tak profesional saya, ada 10% diskaun unuk shawl raya Aidiladha berminat boleh pm kita dia facebook izma yanti or pages Izyanty Collection








4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

so lehla yui nak guna bhgian bdn.

ptung dh ada..hihi

Myra Jay said...

Okla ada kepala patung, senang :)

Mcm Myra mak dok jahit tudung pun susah nak amik gambar sebab model tak ada :)

Fareeda takpa sebab dah ada jenama ;D

izyantyPersonalTaste said...

nuyui : boleh2 he3..

izyantyPersonalTaste said...

myra : beli online kepala patung senang nak buat sale he3...

Newer Post Older Post Home