Pages

Friday, September 13, 2013

Follow your PASSION

Assalammualaikum...

Baru-baru nie aku ada tengok preview intensif Jutawan Industri - PASSION MONEY LIFESTLE (DR AZIZAN OSMAN ) kita tak pernah join seminar dia pun, cam nak join tapi kita kan jakun jumpa orang ramai, pastu adik beradik kita bukan ada minat yang sama cam kita pun, kawan-kawan pun kita tak ramai...so  nak p ngan sapa kan...ye saya memang kura-kura bawah tempurung pepatah baru hahah...bergerak sendiri dengan slownya... so kita buat benda yang kita minat dan happy je, ye kita kena follow your PASSION perkara yg boleh buat kita rasa excited n teruja pada masa yang sama boleh dapat duit. Benda yang sama kita tengah buat nie...kita bukan nak duit sangat pun tapi sebab minat dan suka giler excited sangup tido lewat sebab nak tengok hasil tu siap, sanggup tak kuar merayau buang masa sebab kita minat menjahit lace sampai siap, tambah2 design baru...kita sanggup tak online fb dan sebagainya hari cuti dan malam sebab kita sangat teruja ngan minat kita hahahah...

Membuat sesuatu perkara dalam keaadaan terpaksa tidak akan membuatkan anda bertahan lama. Begitu juga dalam bisnes.




new collection kita candy shawl printed....sebelum nie kita tak kuarkan shawl biasa kan semuanya lace n veil je kan...tapi musim nie kita keluarkan sebab kita buat untuk kita pakai sendiri p keja then adik beradik kita pun nak jugak, bila kita post kat fb ramai yang nak so kita teruskan je lah....sory kalau asyik nampak muka kita asyik post kat wall FB ek...asyik tayang shawl baru je kan he3...jangan risau kita tak akan jadi model untuk kita punya Label...muka tak dak bakat model n komersial pun...kt fb personal je kita berani post gambar syok sendiri walaupun ada yang naik nyampah kan huhuhu...apa-apa pun Terima Kasih kepada semua yang selalu support saya dan Izyanty Collection..korang happy dengan hasil art saya, saya lagi lah happy...ramai customer yg tempah dari saya PM  cakap sgt puas hati dan suka, alhamdulilah komen2 yang memberi inpirasi kepada saya...cukuplah saya sorang yang taw he3..pencapaian peribadi.

untuk order candy shawl printed nie boleh pm di pages Izyanty Collection atau pm Fb saya Izma yanti

2 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

bermula dari bwh..slow2 kan sis..

izyantyPersonalTaste said...

nuyui : yup bermulah dari dan slow2 untuk sampai kat atas he3..insha allah :)

Newer Post Older Post Home