Pages

Thursday, January 10, 2013

REBAT RM 200 untuk telefon pintar

SKMM permohonan rebat telefon pintar rm200


KLIK SINI untuk mendaftar, aku dah daftar online tadi dan diluluskan, so boleh lah beli telefon pintar pasni he3...nak beli yg murah2 je guna rebat rm 200 nie. sebenarnya aku tak minat sangat ngan telefon pintar sebab aku bukan kaki online sangat dan tak suka belek2 gajet pun. Tapi bila kerajaan dah bagi rebet of coz ambik peluang nie kan tujuan utama  nk camera hp yg cantik je senang nak snap gambar cantik2 n edit untuk bisnes he3...tu motif utama hahha. Guna hp senang nak bluetooth kat labtop. aku memang selesa untuk labtop bila online. serius tak suka online guna hp. yang kaki gajet tu apa lagi cepat2 lah isi, bila u all dah isi n dah approve dlm tempoh sebulan je rebet tu leh guna. kalau dah terlepas tempoh boleh isi baru selepas 2bulan lak. 



1 comments:

Mira Adzlia said...

dah apply jugak..hihi

Newer Post Older Post Home