DOA MURAH REZEKI

"Ya Allah, Ya Tuhanku, Jika rezeki ku berada di langit, maka turunkanlah ia. dan jika berada di dalam perut bumi maka keluarkanlah ia, dan jika sukar maka mudahkanlah ia, jika haram maka sucikanlah ia, jika masih jauh maka dekatkanlah ia, Ya Allah, limpahkanlah kepada kami rezeki sepertimana rezeki yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh" Amin

Pages

Monday, January 14, 2013

nak shawl free tak?




Assalamualaikum....anda semua dijemput join contest di pages izyanty collection. contest bermula dari 15/1/2013 sehingga 31/1/2013. salah sesorang perserta akan dipilih secara random, pemenang akan menerima sehelai shawl halfmoon lace ( handmade ) dari izyanty collection. so mari lah join ramai2 mana taw anda yang bertuah. STEP PERTAMA of coz kena LIKE pages Izyanty collection dulu...lalala :)......semua orang dijemput untuk join taw untuk memeriahkan lagi acara he3...ok sayang korang. Terima Kasih atas sokongan semua.



3 comments:

Myra Jay said...

Ok nak join, harap tak terlepas :D

aDisH.sHidA said...

syrt lain apa dia..

izyantyPersonalTaste said...

adish shida : syarat mudah je like share comment. tengok kt pages maklumat lanjut

Newer Post Older Post Home