Pages

Thursday, January 17, 2013

Fellina inchloss apa yg hebat sangat?







Assalamualaikum....sekarang  fenomena Fellina gitu kan...ramai yang nak kurus tanpa makan ubat dan diet..ye lah takan beli ubat mahal2 kena diet lak mana best, By the way aku memang rekemen u all beli lotion nie sebab aku dah cuba n hasil yg memuaskan. kalau sebelum nie pakai baju jadi ketat, sekarang tak dah tapi kena rajin sikit sapu selalu. muka je lum jadi tirus hahahh...sebab aku  pakai bawah daku berlapis je, so dah kurang berlapis sikit  sekarang. sepupu aku cakap tak yah kuruskan muka, muka ang memang sesuai tembam huhuhu....nanti dah tak comel...sendiri tambah hahah...xlah :p



aku nak jual harga murah tapi kan nanti takut kena warning lak ngan owner fellina kan so jual camni lah RM 69 + POSTAGE RM 6 TOTAL = RM 75 FREE tali tap utk senang nak ukur ( bergantung pada stok ) 

aku akan bagi diskaun hanya untuk PESERTA CONTEST KAT PAGES IZYANTY COLLECTION yang belum join boleh join lagi sebab due date lambat lagi sampai 31/12/2013 


kalau nak beli boleh PM kat personal FB ( izma yanti ) atau e-mail izyanty10@gmail.com / 019-4290584

p/s : aku dropship je taw, so korang jgn pelik lak bukan nama aku yg hantar. sebab aku tak cukup masa nak lari sana sini he3...apa2 masalah boleh refer aku balik ok in case lah ek.








APA YANG ANDA PERLU TAHU?
Dengan inch loss anda tidak perlu berlapar & diet untuk kelihatan langsing..
HANYA 3 HARI PENGGUNAAN ANDA PASTI AKAN NAMPAK KESANNYA!!


RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT!:)
- Lotion ni sangat wangi dan xterlalu p
anas,dia dingin dan mesra pengguna.
- Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda(pastikan ukur sebelum guna ya)
- Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik.
- Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus
- Yang pasti dengan inchloss pengeluar dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang


LAGI INFO TENTANG FELINNA INCH LOSS
- Kesan yg lebih cepat menghilangkan lebihan lemak di badan anda.
- 100% Bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Sesuai juga untuk wanita hamil dan ibu menyusu.
- Tidak menyebabkan kepanasan dan berbau harum.
- Mendapat kelulusan KKM. No. KKM : NOT120101613K
- BOLEH DIGUNAKAN OLEH LELAKI DAN WANITA

CARA PENGGUNAAN
- Sapu bahagian lemak2 yg hendak dikurangkan 2 kali sehari(pagi/malam).
- Jalani kehidupan anda seperti biasa. Jgn risau,produk ini berbau harum.
- Sebagai bukti,ukur dahulu bahagian yg hendak dikecilkan sebelum sapu Inchloss. Kemudian selepas 3 4 hari, ukur lagi bahagian tersebut. Anda dijamin terkejut besar terkejut dengan hasilnya.

1 comments:

Myra Jay said...

Iz, nanti myra nak beli ngan Iz :D

Newer Post Older Post Home