Pages

Wednesday, January 9, 2013

cheque pertama dari nuffnang


Alhamdulilah...akhirnya aku berjaya cashout gak duit nie,Thank's nuffnang suka sangat dapat duit free....kalau geng2 blogger of coz dah biasa cashout selalu kan, aku baru firstime cashout setelah 2 tahun buat blog dan aku bukan lah blogger aktif pun. Aku memang jarang update blog pun sepanjang 2 tahun lepas he3...so hasilnya tak banyak lah, lagipun saja suka2 membebel dlm blog pastu dpt duit sapa tak seronok kan he3...azam tahun baru kononya nak aktif berblog, tapi kan hangat2 taik ayam je huhuhu...selalu tak dak idea nak tulis. walaupun dapat sikit tak pe rezeki gak kan sapa nak bagi kan. Apa aku nak buat ngan duit nie ek...nak upgrade pintu bilik baru, supaya nampak gak lah hasil duit berblog kan.kalau nak upgrade satu bilik kena rajin sikit menulis lah kan. sebab duit gaji n bisnes aku memang tak dak spend untuk upgrade bilik pun huhu...

p/s : tak lama aku nak buat contest kat pages izyanty collection....kawan2 blogger dijemput join taw....hadiahnya adalah sehelai shawl halfmoon lace produk baru dari izyanty collection. nanti aku update kat pages so jom like my pages sekali. Terima Kasih..

5 comments:

Myra Jay said...

Alhamdulillah rezeki, boleh belanja myra Mee sotong sedap Iz ari tu :D

izyantyPersonalTaste said...

myra :boleh2 mee sotong no hal...takut tak jadi cam ari 2 je he3..

aDisH.sHidA said...

waaah dah cashout..shida tak cashout lagi pun sebab skit je

Mel said...

alhamdulillah rezeki awal tahun..mel ritu dapat check dari google adsense..merasa la juga ^^

cik polka said...

alhamdulillah rezekii kan..

Newer Post Older Post Home