Pages

Thursday, December 13, 2012

Telekung lace

kredit picture to Bella Ammara

Assalamualaikum....firstime aku tengok telekong yang cantik camni sebab colour yg soft dan ditambah pulak keliling tu lace, cantik sangat ok. salah ke pakai telekung cantik-cantik camni? pendapat aku tak salah kan. kalau nak kuar or jumpa orang kita nak pakai cantik2...tapi jumpa Allah tak nak pakai cantik2 lak ek. tapi yang penting niat dan khusuk dlm solat harap maklum. telekong putih selalu jarang kan. then kena pilih yg kain double bahagian tengkok, baru tak jarang ok.

Bagi aku kalau solat kat umah lebih sesuai pakai telekung colour soft camni kalau p masjid cam menganggu jemaah lain n ada rasa riak lak nanti kan, telekung tu lebih cantik buat orang sekaliling tak khusuk solat lak kan..hahahha... tak yah cakap orang lain, aku yg setahun sekali p time bln puasa n sembahyang raya pun  secara automatik tengok telekong yg colourful dan berkerawang menarik perhatian pastu tengok telekung sendiri biasa je he3..pastu terus terfikir next year dtg solat raya nak pakai telekung yang cantik2 camtu gak lah he3...

telekung nie guna kain satin yg tak jarang nampak cam sejuk je, pastu model yang pakai lak cantik of coz telekong tu bertambah cantik he3...pastu terus rasa nak beli gak huhuhu....tak silap aku harga dalam RM 150 murah le jugak kan dari beli tudung pendek yang 150 keatas tu nie leh tutup semua aurat huhuhu. nak buat telekung hantaran pun cantik, pastu leh solat berjemaah ngan suami kan.

Kalau u all nak beli leh tengok kat pages Bella Ammara dia tengah restock kalau sempat beli lah, kalau tak kena tunggu lagi he3. aku pun belum beli lagi  ke nak buat sendiri je ek he3.


3 comments:

Mira Adzlia said...

ade tgk jugak page ni aritu..serius mmg cntik2 :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

haahla,cntik warnnya..

Mukena Cantik Meidiani said...

Assalamualaikum,

Kami memproduksi mukena/ telekung cantik dari Cimahi Indonesia. Produk kami adalah:

1. Jilbab Praktis Meidiani
2. Mukena cantik Meidiani
3. Daleman Muslimah Aimee Inners

Kami sedang mencari main distributor di Malaysia dan Brunei. Jika tertarik, silahkan hubungi kami.

Salam!

Newer Post Older Post Home