Pages

Thursday, December 27, 2012

perkara yang best bila mak saya ada kat rumah



Assalamualaikum....nie adalah menu breakfast aku...bukan main lg pagi2 dah sarapan udang celur tepung kan....mak aku sekarang suka buat sarapan yg best2 sejak dua menjak nie taw. kalau ada ketam, ketam celur tepung lak, makan time breakfast ok...yg nie mak  aku  bekalkan utk aku makan kt ofis...jimatkan...dah mak aku suka masak  anak dia ambik kesempatan lah hahaha...

 3 minggu lepas mak aku bukan ada kat umah pun tinggal aku sorang2, pe lagi menumpang kat umah abg aku lah kan.  Hari2 kena makan beli...selalu tengahari makan panas n sedap, sekali mak aku tak dak breakfast + lunch = makan sekali je. pastu untuk mlm aku masak simple2 je  janji homemade...aku lebih suka makanan yg dimasak kat umah dari makan kedai. 

Bila dah malam baru aku gerak p tido umah abg aku, tak dan nak main lama2 ngan anak buah aku sangat sebab aku sibuk siapkan tempahan veil.

 adam yg makin nakal
 wafiy dah boleh jalan, tp malas nak pratis jalan...sabar je lah budak manja nie, asyik nak melekat kat ibu dia je





2 comments:

JaSSNaNi said...

wow.. tu la mak kan... mmg ada je dia nak bagi anak dia makan.. saya pun suka yang celop2 tepung ni.. tak kesah la.. bendi ke.. kacang ke.. udang, ketam, ayam.. semua sedap celop tepung.. bessttt!!

Myra Jay said...

Rajin mak Iz buat celup tepung pagi2 :D

Terliur tengok udang tu :D

Newer Post Older Post Home