Pages

Thursday, December 20, 2012

chili crab dan nasi ayam yg sedap


makan malam chili crab dan sayur campur
 chili crab letak daun limau perut so rasa ala2 tomyam sikit...sedap ok...kalau nak makan ketam sila tunggu bulan penuh taw, baru isi penuh..yg nie besar tapi isi kurang he3..






pencuci mulut buah nangka


menu tengahari nasi ayam madu



semua kat atas nie sedap-sedap ok...kak ipar aku yang masak....tambah2 makan free lagi lah sedap kan...malam sebelum tu makan free gak kat restoran puncak sempena birthday abang aku. disebab my mum xdak kat penang sekarang tak sambut sekali lah, mak aku 12/12/12  abang aku 13/12/12... dekat2 kan. nak tunggu mak aku balik nak celebrate birthday mak lak. 


p/s : alhamdulilah dapat makan free sedap2 aritu....pastu dapat baju free lak tu akak ipar aku bagi cantik ok...thank;s to my k.ipar..mesti adik aku jelous hahah lum tunjuk kat dia lg.

6 comments:

Akmar AT said...

Aduihai tengok ketam tu sedap betul..mintaklah kak ipar awak share resipi chili krab tu

juicy X said...

sedapnyaaaaaaaaaaa ketam tuuuuuuuuu!!!! *telanliur

izyantyPersonalTaste said...

Akmar : insyaallah nanti sy minta n post resepi ketam nie..

juicy : mmg sedap....nanti leh p cari ketam...he3..

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..untung..mkn sedap2 lak tu..

nik ros said...

semuanya nampak mcm sedap jea ni :)

Myra Jay said...

Ingatkan Iz yang amsak tadi..

Sedapnya menu :D

Newer Post Older Post Home