Pages

Friday, December 21, 2012

Pengalaman 3 minggu bersama Felinna inch loss




Assalamualaikum.....korang teruja tak bila dengar ada produk ajaib leh kuruskan badan ngan cepat....of coz girls kat luar sana teruja kan. mungkin orang yg kenal aku akan cakap y aku sibuk nak beli produk nie kan, memang lah aku tak besar sgt tapi perut aku buncit then bila pakai dress or jubah nampak perut buncit, pas2 adik aku dok sibuk cakap, wei ang buncit arr....memang nak kena lempang tol, taw arr dia tu kerimping sampai cam papan hahahah....bila keja asyik duduk je of coz paha pun besar ok...so nak kuruskan paha sama. Pipi tembam memang dah sejak azali lg tak leh kurus hahah  badan kurus pipi still gak camtu.   boleh kuruskan pipi gak kan losen nie, tapi jarang pakai kat muka...so tak berapa nampak kesan lagi.

sebenarnya nak gitaw dalam seminggu pakai dah leh nampak kesan, so sebelum pakai produk nie sila ukur dulu ok. dalam masa 3 minggu nie aku pakai 2 inci kurang. walaupun 2 inci kurang berbaloi ok...sebab dah tak nampak perut buncit sgt. Kenapa aku nak cuba sangat produk nie sebab aku perasan 1 perkara pada diri aku, tido malam tak selesa sebab perut berlipat so sekarang tak boleh tido ngan selesa. sebelum nie pakai baju saiz s ada ruang kosong lagi, sejak bilah thah aku baru perasan pesal baju - baju aku kecik sangat nie muat2 pakai je, nampak tak kena tukar saiz baju S ke M lak.

so pasni nak cuba baju lama muat lagi ke tak. lagi pun produk nie baru kat pasaran je kan, dekat 2 bulan. By the way aku tak risau pun berat badan aku naik ke apa, yang penting bila pakai baju selesa. bila rasa tak selesa baru perasan badan dah naik rupanya....aku memang tak pernah amalkan diet ok...hari2 kena makan nasi 2 x sehari. so kalau nak kecilkan bahagian2 tertentu tanpa makan ubat n pantang boleh cuba produk Felinna inch loss nie ok. Apa yang menarik pasal produk nie losen dia tak panas pun,kalau letak banyak2 panas gak lah, pengasas dia sarankan sapu nipis je, kalau teruja sangat nak kurus, 1 hari sapu lah banyak kali hahah.  Yang paling best losen nie wangi sangat ok...boleh pakai time p keja lagi haahah...

aku nak share satu lagi yang nie aku sendiri cuba, girls2 yang selalu segugut sakit perut macam aku, cuba sapu kat perut n belakang pinggang..insyaallah tak lah menderita senggugut sangat kan, letak banyak sikit bagi panas disamping tu dapat bakar lemak kan he3..


daripada apa yg aku baca ibu mengandung pun leh pakai tapi jangan sapu kat badan n belakang pinggang sangat bahaya untuk baby...panas cian baby....ibu-ibu lepas bersalin sangat sesuai pakai nak kuruskan balik badan. aku rasa paha aku kurus sikit, tapi tak taw berapa inci sebab aku dah confuse bahagian mana aku ukur, tak ke senggal huhuhu..  


ooppss terpanjang lak membebel kan...
sapa2 yang berminat nak cuba produk nie leh PM fb or 019-4290584



APA KEISTIMEWAAN FELINNA BEAUTY INCHLOSS LOTION SEHINGGA MENDAPAT SAMBUTAN HANGAT MASAKINI
Diformulasi dari bahan semulajadi yg selamat utk semua, termasuk wanita hamil (syarat nya jangan sapu pada perut dan belakang pinggang), untuk ibu menyusu atau mereka yang gastrik.
Yang sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh guna untuk menambahkan kecepatan proses pembakaran lemak.
Selain menghilangkan lemak2 berlebihan dan selulit, ia juga memperbaiki/merawat tekstur kulit badan agar lebih sihat, anjal, berseri serta memberikan wangian semulajadi.
Boleh disapu pada pipi dan dagu (sapuan nipis) untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu tembam atau berlipat, kulit leher melendut)


2 comments:

Myra Jay said...

Iz yang kurus pakai Felina, myra yang gumuk ni kena try jugak lah... :D

izyantyPersonalTaste said...

myra : myra xgumuk lah....tp leh cuba felina...mmg best.

Newer Post Older Post Home