Pages

Wednesday, December 12, 2012

nak mula rajin menulis balik lah







Assalamualaikum....perasan tak aku memang malas menulis...keterlaluan lak tu malas sebab tak dak idea, bila ada idea terfikir patut tak tulis macam tu, kang ada yang terasa lah, pastu tak jadi nak menulis. aktiviti pun dah kurang sekarang so tak taw nk merapu apa kt blog. kalau asyik review pasal veil orang pun bosan gak, xyah kata orang lain aku pun  bosan gak he3.... 

Baru-baru nie cuba cash out nuffnang, tapi aku tersilap kat nama lak tak tulis cam kat ic. kesalahan yang selalu orang akan buat tulis Bt, padahal kena tulis penuh Binti so aku punya cek tak dapat diproses lagi le kan. firstime nak cash out setelah 2 th jadi blogger, sikit je lah sebab aku malas update blog, follower pun tak ramai. Bila difikir2 balik dari 1 sen leh terkumpul jadi puluh dan ratus y not usaha lagi biar rajin menulis sikit dan dapat duit leh gak shoping kan he3....


p/s : hari nie 12/12/12 birthday  my mum....sekali lagi aku tak mampu nak hadiah sesuatu yang dah lama mak aku minta, nak buat macam mana kan Allah yang tak bagi lagi, walaupun macam mana kita usaha kalau Allah  kata belum masanya still tak akan berlaku kan. semoga Allah selalu melindungi mak dan diberikan kesihatan yang baik.  




2 comments:

Myra Jay said...

InsyaAllah mudah-mudahan permintaan Mak iz akan ditunaikan oleh Iz..
Yg penting usaha lagi ye :)

Wish kat Mak iz, Happy Besday, moga panjang umo dan dimurahkan rezeki dan semoga Iz beroleh jodoh cepat :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

kes kt sama kak..hihi..pertama kali cashout..tp alhamdulillah settle semua.

Newer Post Older Post Home