Pages

Wednesday, December 19, 2012

Bank Islam dan Ambank tolong lah upgrade mesin

Assalamualaikum.....sesi mengkomplen lak hahahah....baru-baru nie aku nak p bank in cheque kat dua2 bank nie. disebabkan time keja aku buzy nak kuar n jauh dari tempat keja, aku p lah ari cuti, kalau lalu leh singgah bank in. Tapi ari2 kitaorang tak kuar mana2 pun just p makan, lepak tgok movie kat umah abg aku je. Then bila petang tu p lah cari bank islam kat bagan, sekali sampai still guna mesin lama yg kena masukan cheque dlm sampul, yang malangnya sampul tu tak dak, so terpaksa lah balik ngan hampanya.

lepas balik dari Bank Islam singgah lak Ambank guna mesin jenis lama gak kena letak cek dlm sampul....so petang tu dua keja aku tak siap lah kan. Ambank tu kira ok lagi sebab dekat ngan aku. Bank lain dah pakai mesin canggih kan, terus leh bank in cheque .Kiranya dua2 bank nie time bank dah tutup mmg tak leh bank in cheque le kan, buat spoil orang je kan. begangnya aku. moral of story kena ambik sampul cheque banyak2 simpan kat ofis hahahah atau pun 2 bank nie kena cepat2 upgrade mesin korang, menyusahkan orang taw tak, dah lah aku jarang guna 2 bank nie so aku tak alert sgt.

idea paling best Bank islam silalah buka cawangan kecil kat kawasan sg dua he3...kawasan nie majaroti bank penting ada. aku rasa bank Islam perlu banyak cawangan untuk menggalakan orang islam mengguna perbankan secara islam dan mengikut syariah. 

1 comments:

Myra Jay said...

Mungkin diorang dalam proses nak upgrade kot... hheee ;)

Newer Post Older Post Home