Pages

Friday, July 15, 2011

KAMI BLOGGER UTAGHA

 Firstime join KAMI BLOGGER UTAGHA he3... sebelum nie ada tengok ampa semua p Gathering Blogger Utara , tapi aku spesis yang pemalu so tak join, maybe dah sampai masanya untuk keluar dari kepompong sendiri kan huhuhu

Seriusly aku dah lama dok kat utagha nie dari kecik sampai besar, belajaq, keja semua kat cini taw....dan paling best keja kat utagha gak pastu tempat keja dekat ngan umah.  Aku orang Penang ok...bukan anak mami ye kawan2...ampa leh pangil aku kakak kot coz aku bukan remaja lagi huhuhu..penang kan ada 2 bahagian satu pulau satu lagi seberang. aku dok kat seberang perai ok.

kalau sapa2 yang pernah datang area mee udang pak ngah n charkoewteow sungai dua dah dekat ngan umah aku taw...

 





http://nurrcahaya.blogspot.com/2011/01/kami-blogger-utagha.html
sapa2  orang utara nak join sila KLIK banner kat atas nie ok....tunggu pe lagi mari serbu  ramai2.. :)

Akhir kata salam perkenalan buat semua blogger utara \( ^_^)/

p/s : tak pasti cukup syarat ke tak en3 nie..

4 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

owh mee udang situ...

bebudak KBU pernah lepak kat c2 ramai2....

thanks join KBU =)

izyantyPersonalTaste said...

GKSB: oic...pernah tengok gambar aritu.. w'lcome :)

missina said...

salam,,,sypun join KBU gk,,nice to meet u,,hehe

izyantyPersonalTaste said...

missina :nice to meet u gak..:)

Newer Post Older Post Home