Pages

Thursday, July 7, 2011

barang yang wajib bawa bila TRAVEL



 hari nie sepatutnya aku cuti, kan penang public holiday tapi aku still mai ofis....kononya rajin arr tu kan he3..padahal aku nak cuti esok Jumaat, so aku ganti siap2 harinie, aku nak g travel. kemana nanti aku cite lain ek. cam suprise lak kan, padahal aku pun tak tau main follow orang je. kalau nak p travel of coz benda mustahak nie kena bawa kan, masa p mini market tadi dok cari ubat gigi pack kecil ternampak pak travel nie, terus ambik,coz comel dok dalam bag camtu. senang sikit nak bawa. dalam bag travel tu ada 1 berus gigi n 1 ubat gigi, harga dia baru rm 4.20 so tak yah risau nak letak mana berus gigi lagi huhuhu


 mari beli travel kit ini ok, supaya memudahkan anda bercuti he3..leh gantung bag dia taw


p/s : aku akan bercuti 4 hari....yeahhhhhhhh suka...suka...:p

2 comments:

Myra Jay said...

Selamat bercuti IZ.. beznya p jenjalan :)
Nanti jgn lupa FM kat Myra 1 na :)

izyantyPersonalTaste said...

Myra : mmg best..tp p jalan2 kat pahang, banyak msuk hutan,FM pun tak beli sory..nanti p jln2 tmpat lain iz beli

Newer Post Older Post Home