Pages

Tuesday, November 3, 2015

Best jugak kalau ada orang tegur

 Assalamualaikum....

hai awak-awak semua
rindu kita tak??? so funny ai tanya orang camtu kan hahaha
lama tak update life sendiri kat cini, bila tengok balik blog banyak cite iklan je ai dok tulis sebelum nie kan, mak ai bosanya tengok blog sendiri camtu hahah..

ingat macam nak rajin update blog paling-paling sehari 1 en3 pun dah okey kan. 

korang teruja tak nak tunggu update ai nie, cepat cakap teruja kang tak nak kawan hahaha


eh ada orang tegur ai dah berisi. Hokey nak makan nasi sikit balik lah, sib baik ada orang tegur taw, kita kalau orang tak tegur memang susah nak diet pun. perasan lah pakai baju xdak ruang kosong, pas tu rasa nak diet tapi selalu tewas, so bila orang tegur ai memang suka ambik action hahah...lallala. cara  paling  mudah terpaksa lah saiko diri sendiri kan. nak kurus makan nasi sikit je lebihkan sayur n lauk. lauk aku tak boleh nak makan banyak sangat. so makan sayur banyak lah senang...nasi + sayur banyak ai boleh hadap  he3..




sebelum nie kita amal diet camni gak cepat balik normal tapi kena senaman jugak.  Senaman pagi n petang sebelum p keja n balik keja. kita  guna benda alah nie.

serius cakap bila tak jaga makan, automatik rasa malas dan tak dak semangat nak buat kerja. sebab tu aritu kita mohon jadi rajin, Segala tindakan dan tingkah laku kita berkaitan dengan apa yg kita makan jugak kan.

yeahhh meh lah amalkan gaya hidup sihat
tetiba
hahah






2 comments:

Diana Rashid said...

Ada orang yang memang nampak cantik kalau berisi..heheh...Jadi jangan risau kalau ada yang tegur macam tu.:P

Busyra Bt Takiyudin said...

hehe. berisi pun ada ygcntik tau..

Newer Post Older Post Home