Pages

Wednesday, November 25, 2015

Idea Untuk Nikah Sweet + Simple






Assalamualaikum....

hai u all :) sapa dok menghitung hari nak bertunang or nikah tahun 2016 boleh lah tengok-tengok ig kat bawah nie,  cari idea untuk majlis korang....dah dapat tema dan baju nanti boleh  order shawl or veil dekat page facebook Izyanty Collection, yang bestnya korang boleh request dan design shawl or veil sendiri dengan harga murah. Kalau buntu nak buat pilihan jangan risau kami di Izyanty Collection sedia membantu anda membuat pilihan. 

kami dah buka tempahan shawl dan veil untuk tahun 2016, yang pasti ada kejutan istimewa dengan setiap tempahan 2016.

boleh follow instagram : Izyanty Collection untuk update terkini juga
or
Personal facebook : Izma Yanti




























1 comments:

Nur Fannun said...

wah cantik2 smuanya...

Newer Post Older Post Home