Pages

Wednesday, November 4, 2015

Perbezaan handphone dan labtop untuk page

Assalamualaikum....

hai.. :)

korang perasan tak sekarang dekat page dah tak boleh mention nama orang berserta link direct lagi..kalau kita mention just kuar nama je xdak link dah.

Dan satu lagi benda baru yang  best, kalau dulu kat page, customer komen "pm" kita  tak boleh pm dulu kan, kena customer pm dulu, sekarang dah boleh msg direct customer dengan syarat guna labtop baru boleh.

kalau guna handphone memang tak nampak pun

boleh tengok perbezaan kat bawah nie :)




yang ni guna handphone




yang bawah nie guna labtop






0 comments:

Newer Post Older Post Home