Pages

Thursday, November 26, 2015

Adam's Kitchen apa yang best?

Assalamualaikum....

Teringin nak makan kentang goreng MD tapi boikot kan so p makan kat adam's Kitchen je lah. Sediakan duit bebanyak sikit kalau nak makan situ taw hahahah...harga dia sedikit mahal berbanding tempat lain. Sapa taw camna kentang goreng md sedap ek?

Apa yang best kat citu, dia punya cafe ala-ala klastik dulu-dulu gitu, sesuai untuk p makan-makan, lepak- lepak sembang ngan kengkawan dan keluarga...tempat yang selesa tak bising dan ada privacy sikit lah kan. Makanan dia boleh  tahan lah, aku tak taw sedap ke tak sebab makanan western bagi aku sama je rasa hahah....tapi adik aku tekak minah saleh kata sedap kat citu. 

Lokasi Adam's Kitchen  dekat Perda, Bukit Mertajam Seberang Perai Tengah satu line dengan TM point dan sebelah Butik vendor    HAWA's Casolare   dah kenyang boleh lah shopping kat sebelah tu, makesure korang makan kenyang- kenyang sebelum shopping hahah. sebabnya kat butik tu buat hampa rambang mata nak beli, semua yang dijual onlline ada dekat butik tu sediakan duit je taw :)

























p/s : nak Bertunang, nak Nikah, nak Kawin  jangan lupa cari Izyanty Collection taw, yang pasti harga kasih sayang sepanjang tahun hahah... :)

0 comments:

Newer Post Older Post Home