Pages

Friday, December 4, 2015

TIPS BERSERI DI HARI PERKAWINAN





Assalamualaikum...
hai u all
 Nak muka berseri-seri dan glowing tak ? tambah-tambah dekat nak majlis kawin kan.
kalau google mesti jumpa petua-petua tradisional yang kena amalkan cam gigih gak lah nak buat semua tu kan. Ramai yang tegur muka nampak berseri-seri, kita bukan darah manis pun, so ai senyum je lah, tak mau gitaw rahsia lagi hahah. ada yg cakap nanti darah manis jadi berseri camna lak, kalau sekarang dah berseri lain macam, ai pun terfikir gak hahah.... hampa nak taw rahsia kita tak nie...Meh  nak kongsi cara paling mudah kita guna FLORAL SPRY dari CZA je just spry kat muka bila-bila masa sahaja. sejak dok guna floral spry nie bangun pagi kulit dah tak berminyak dah alhamdulilah.

boleh buat toner jugak + remove make-up memang berbaloi beli taw.
 






nampak tak pic selepas tu nampak glowing + berseri hahah...


miss Cza Arip  (Founder ) awak letak apa dalam nie sebenarnya sampai boleh jadi magic camnie?? 

Apakah kelebihan guna Floral Spray ini?

5 Bahan utama yang digunakan dalam penghasilan Floral Spray iaitu :

1)Ekstrak Bunga Ros
- Menaikkan seri wajah
- Menegangkan wajah
- Mengandungi tinggi vitamin A,C,E
- Menghilangkan parut
2)Ekstrak Rosemary
- Merawat kulit sensitif
- Bau Rosemary mampu menghilangkan stress
3)Ekstrak Witch Hazel
- Mengecilkan liang pori
- Menstabilkan ph kulit
- Merawat masalah jerawat
4)Ekstrak Aloe Vera
- Menyejukkan wajah
- Melembapkan wajah
- Pelindung UV terbaik
5)Ekstrak Lemon
- Sekatakan tona kulit
- Mencerahkan kulit kepada warna kulit asal
Siapakah yang sesuai guna Floral Spray ini?
1) Semua jenis kulit. Lelaki dan wanita. 
2) Kulit yang berminyak akan kurang berminyak. Kulit yang kering akan menjadi lembap. Witch Hazel membantu menstabilkan ph kulit anda   

p/s : kalau nak bertunang, nikah dan kawin tahun 2016 boleh order shawl dan veil exclusive dekat Izyanty Collection taw. Sekarang tengah harga promo yang penting kena order sebelum 31/12/2015 untuk dapat harga murah giler


0 comments:

Newer Post Older Post Home