Pages

Thursday, May 2, 2013

PEMENANG GIVEAWAY CONTEST :Izyanty Collection

Assalammualaikum..
Alhamdulilah akhirnya kita dah dapat cari pemenang.
pemenang dipilih berdasar review paling menarik,  kreatif dan sedikit unsur komersial.





SENARAI PERSERTA  YANG JOIN. TERIMA KASIH
SEMUA YANG JOIN MENDAPAT GIVE BAUCER RM 10 untuk korang membuat sebarang tempahan shawl halfmoon dari izyanty collection. 


1 -http://spedaloca.blogspot.com/2013/04/freee-shawl.html

2 - http://www.rinadorinabahar.com/2013/04/shawl-lace-halfmoon-percuma.html

3 - http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2013/04/nak-menang-shawl-lace-halfmoon-custome.html

4 - http://anisfadliyana.blogspot.com/2013/04/shawl-lace-halfmoon-for-free-ugh-anda.html

5 - http://upupandflyaway.blogspot.com/2013/04/nak-shawl-lace-halfmoon-custome-made.html

6 - http://theblackshawl-girl.blogspot.com/2013/04/ada-suprise-menanti-andajom-baca.html

7 - http://normj1001.blogspot.com/2013/04/ga-shawl-halfmoon-custommade-exclusive.html

8 - http://arolmubin.blogspot.com/2013/04/giveaway-contest-izyanty-collection-2013.html
|

|

|

nak taw pemenang tak, skroll sampai bawah ek
|

|
jap ada 3 orang blogger  yang kita rasa review menarik, kreatif dan ada nilai komersial


Tapi kita perlukan seorang pemenang


so kita dah buat keputusan dengan memilih blogger nie berdasarkan beberapa kateria yg penting. lain-lain peserta jangan kecewa or sedih2 taw...review korang pun menarik jugak  dan kita nak ucapkan terima kasih banyak2 sebab join contest nie. secara tak langsung telah memberi publisiti kepada Izyanty Collection. jangan lupa guna baucer RM 10  tu untuk tempah shawl raya.

TANIAH KEPADA PEMENANG.

PEMENANG PERTAMA - SHAWL HALFMOON CUSTOME MADE ( FREE )


AISYAAHD


1-  http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2013/04/nak-menang-shawl-lace-halfmoon-custome.html

https://www.facebook.com/aisyaahd



PEMENANG KETOGERI KHAS ( SEPARUH HARGA SHAWL HALFMOON )


ANIS

FB: https://www.facebook.com/anis.f.majid?ref=tn_tnmn


MYRA



so korang dah boleh tempah shawl di personal Facebook saya  IZMA YANTI.

TERIMA KASIH SUPPORT IZYANTY COLLECTION.-Only Handmade

4 comments:

JaSSNaNi said...

tahniah pada pemenang semua.. bestnye

aisya said...

Alhamdulillah...
dh pm sis tadi.. thnks.. =D

Myra Jay said...

Yeke I z pilih Myra ni? SAeparuh hrga pun berbaloi tu.. Ok jap nak p pilih..hehee

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah kpd semua..yui tak smpt nak join..huhu

Newer Post Older Post Home