Pages

Tuesday, May 7, 2013

casing hp cute dan murah






Assalammualaikum...

nampak tak casing hp kita...suka sangat yang penting murah lalala...beli hp baru semata-mata sebab nak guna camera 360 hahaha. aku nak guna camera je pun sebenarnya senang sikit nak tangkap gambar untuk veil n shawl sebab skrin besar dan gambar elok sikit dari hp nokia.

aku jarang guna n usung hp nie.kalau orang lain sibuk whatsapp, line, wechat...aku hampeh tak guna semua tu pun. untuk hp nie aku pakai no baru so kalau cuba nak wechat or watsapp buat tempahan memang tak boleh lah, no utk public aku  pakai hp biasa je.

aku memang suka barang murah, yg cantik.. nanti bila dah bosan leh tukar baru, tak lah membazir huhuhu


nak casing cute dan murah boleh klik sini  New Casing World...bukti saya tak rasis hahaha...:p



8 comments:

JaSSNaNi said...

memang cantek.. dulu sblm beli smartphone skrg yg kita pakai ni, kita survey casing dulu.. mana yg tercantek.. hahahahahah aleh2 beli hp pun tak canggih mana.. :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel juga tu =)

tenku butang said...

done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Syeda Ehasz said...

Comelnya casing tu.Berkenan asew. Tapi susah nak jumpa kat Kelantan ni.

alin said...

amboi comelnye casing tu. hehehehe..

tenku butang said...

klu henpon teman mcm susah nk cari j casingnya.. =(

ALoNa CintamaniszLite said...

cantek casing ni...berapa harga?? try cari kat situ tak jumpa pun design seangkatan dgn ni..

izyantyPersonalTaste said...

alona : rm 30 beli online kat sini

https://www.facebook.com/NewCasingWorlds

Newer Post Older Post Home