Pages

Friday, May 17, 2013

Menu tengah malam saya



Assalammualaikum....selamat hari guru-( lambat 1 hari ) terima kasih to all tenaga pengajar saya dan tenaga pengajar 1 malaysia...terutama my mum...cikgu pertama...tahun nie tahun pertama adik aku jadi cikgu 3bln pastu jadi lecture..alhamdulilah lepas habis belajar terus dpt keja tak sempat rehat pun...Taniah to my adik yang baru konvo selasa lepas...

Miss Aishah ngajar bahasa inggeris...selalu aku kena tegur eja salah poyo arr...hahaha
shawl tu dari  Izyanty Collection taw, last minute jahit,  pada mulanya dia nak pakai tudung corak2 sebab baju dia kosong, bila mix n match tak dak yg sesuai lak, kebetulan aku ada extra shawl yg tak jahit lace lagi, bila mix ngan baju dia masuk, memang rezeki adik aku lah kan, semuanya kebetulan aku ada barang. terus jahit je dalam 1 jam siap.dan dia nak yg simple je...kalau ikut aku nak letak pearl banyak2 huhuhu.

nak cite pasal menu tengah malam...sekarang nie kan musim buah pelam..tiap2 minggu aku beli, bak kata mak aku buah pelam nie ikut musim makan sampai habis musim hahahha...baru teringat semalam ada beli buah tembikai lupa nak makan time buka puasa....aku selalu makan buah-buah nie time tengah malam...bila kena berjaga malam gaya time study je kan...time study pun tak berjaga malam 10.30 mlm dah lena. saya memang tak rajin berusaha pun. bila tido lewat of coz rasa lapar...nasib ada buah dalam peti ais, potong buah bentuk kuib supaya nampak menyelerakan huhuhu..

Selalu berjaga malam hari jumaat malam sebab keesok harinya cuti...minggu nie aku tido lewat gak kan kena cover  3 hari tak dak kt umah, saya gigih menjahit banyak nak kena jahit....dah p jln2 of coz kena gigih cari duit balik kan.


nak shawl cam saya boleh lah tempah di Izyanty Collection ( custome made ) untuk pakai raya or apa2 je lah event he3..nanti kalau rajin kita review lah jln2 dari penang ke KL -S.alam-penang. selalunya saya tak rajin pun kan :p


3 comments:

JaSSNaNi said...

menu yang lazat tengah2 malam.. utk sistem pelawasan yang memuaskan on next day.. god job.. !

izyantyPersonalTaste said...

Jassanani : taw tak pa he3...tengah2 mlm xdak mood sgt nak makan, makan buah lembut2 ok lah...

nuyui a.k.a miss YUI said...

thniah kpd adik akk ya =)

Newer Post Older Post Home