Pages

Thursday, January 12, 2012

Antara hariz dan Mail - ombak rindu

Aku baru je tengok ombak rindu semalam....lambat sorang2 ...tu pun tengok dvd he3...aku nak cite pasal dua laki dalam filem nie antara hariz dan mail yang mana satu pilihan korang...kalau aku nak pilih mail lah, tak kisah le tak kaya pun n buat keja kampung je...tapi ensem gak kan...hik2...ok salah2...bukan nak kata dia ensem dari haris or apa. for me apa yang lebih penting personality seseorang tu, kalau nak ikut mail tu lagi bagus n baik dari hariz kan, then paling penting caring dan memahami perempuan, walaupun tak kaya.  jadi nelayan atlist dia keja untuk sara diri dan tak menyusahkan orang lain, maybe lum ada rezeki keja bagus...tapi rezeki tu akan datang bila2 je janji kita usaha...kan dia dah dapat interview kat kl...so bukanlah selama-lamanya dia nak jadi nelayan kan.






p/s: tetiba je nak buat en3 merapu nie he3.....

2 comments:

Myra Jay said...

Myra suka gak dengan watak Mail tu..

Kalau Mail jadi hero mesti lagi best pe :)

izyantyPersonalTaste said...

myra:a'ah kan...kan lagi best watak baik yg jadi hero he3...selalunya drama or filem mesti watak xbaik jadi hero...

Newer Post Older Post Home