Pages

Monday, January 30, 2012

aku nak sangat buku nie..

Oh Mudahnya Buat Baju Kurung
kemarin petang aku ada tengok rancangan Safiyya kat tv9 kol 6 ptg...ada satu part yang aku suka, belajar cara buat baju kurung ngan mudah, tak payah ukur bagai. menarik tak sebab tak yah ukur guna pembaris main agak2 je. tiba-tiba je terus jadi minat nak belajar guna buku nie. mula-mula dalam buku nie dia akan ajar kita buat baju anak patung dulu, pastu baru baju orang dewasa.

 Dalam buku tu gambar berwarna so menarik sikit nak belajar kan, semua step a-z ada dalam buku tu.
Aku ingat buku tu mahal, rupanya murah je RM 17....semua orang leh beli kan. so sapa2 yang dapat baucer buku percuma tu leh lah beli.aku nak guna baucer buku adik aku huhuhu.....selalunya buku menjahit mahal, tapi yang nie murah je.

kalau tak jumpa kat kedai buku boleh beli online kat Alaf21
 



Harga: RM 17.00
ISBN: 978-983-124-735-8
Halaman: ~116
Bahasa: Bahasa Melayu
Berat: 300 gram
Tarikh Terbit: 25 Okt 2011
Kategori: Umum

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

rm 17?? ok sgt tu hrganya..

izyantyPersonalTaste said...

nuyui : a'ah memang murah sangat...buku pun tebal gak.

Redbloodsnow said...

murah gak kan. eh cho...Yasalma? means buku keluaran heliza la ni ek. coz kan nama butik clothing heliza bernama yasalma if im not mistaken...wahhh kelas ah :D

izyantyPersonalTaste said...

Redbloodsnow:mmg murah..rasanya bukan kluaran heliza...yasalma tu nama penulis buku tu,msa kt tv 9 pnya slot ada tjuk sapa penulis buku tu org lain bkn heliza.

Newer Post Older Post Home