Pages

Wednesday, February 5, 2014

veil murah, shawl murah, hand bouquet murah

                                  Heirloom Vintage Button Brooch Bouquet

                                   
                                           

kredit pic semua diatas nie from http://wondrousweddings.blogspot.com/

Assalammulaikum

kita nak tulis pendek-pendek je nie...buat bakal-bakal  pengantin kat luar sana yang tengah tercari-cari veil, shawl n hand bouquet pearl murah boleh melawat pages Izyanty Collection ok.

hand bouquet pearl kita belum pernah buat lagi so contoh tak siap lagi...kita  cari inpirasi dari web luar negara dulu nanti baru kita design sendiri.



nk tengok lebih banyak klik pages IZYANTY COLLECTION 
Semuanya custom made mengikut citarasa customer...u all boleh pilih design, colour dan macam2 lagi insha allah akan diusahakan mengikut citarasa korang. untuk order pm di fb...Terima kasih :)

yang pasti kita punya design up to date dan berbaloi tak perlu berbelanja banyak korang akan dapat kualiti yg sama macam harga mahal :)

0 comments:

Newer Post Older Post Home