Pages

Tuesday, December 17, 2013

nak buat majlis cam Diana Amir jugak lah

diana-amir-kahwin-6



Assalamualaikum...
sekarang kan musim orang kawin sana sini kenduri...strees tol mak aku...stress lagi aku yang mendengar hahahha....ok mak next year hujung2 tahun ek...bajet Redha je sapa pilihan my mum huhuhu
lagipun skrg kan kita dah insaf sikit tak nak bercinta sebelum nikah...so kita pilih bercinta lepas nikah...minggu lepas kot tengok semanis kurma ada diana n husband die.
 baru taw majlis diana amir tu just buat majlis nikah je...then tak dak pun buat barang hantaran sebab dia cakap nak mudahkan semua. bagus gak kan camtu tak payah nak fikir banyak sangat n perabih duit utk barang hantaran kan. buat sekali majlis je. kehidupan sebenar pasangan bermula selepas  pernikahan  so lagi banyak nak pakai duit kan.

ok nanti majlis aku  buat majlis nikah je ek n barang hantaran pun xnak buat  ...habislah orang kampung gosip apa nanti, tak kawin pun kena gosip  hahahah.....whatever

jangan lupa join GIVEAWAY CONTEST DI FACEBOOK

ESOK

HADIAH BOLEH TENGOK KAT SINI

Thanks for Reading..:)

p/s : kenapa icon FOLLOW dah hilang...nak buat camna nie...dah cuba masukan baru tak boleh jugak...sejak bila tak dak pun tak taw lak. baru hari nie perasan sebab ada seorang adik blogger gitaw...

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha..mulut org mana leh tutup/

Qashmere said...

simple n sweet

Liza Licha said...

tak perlu nk besar2 sgt pun xp. janji selesai yg wajib dulu

nanakimie said...

betul jugak kan:)

Newer Post Older Post Home