Pages

Thursday, December 19, 2013

Hadiah best + baucer diskaun untuk semua peserta



Assalamualaikum...
hai awak2 semua yang cantik,comel, n sweet kat luar sana :)...jemput join contest...kita nak bagi hadiah shawl lace halfmoon free kepada 3 orang pemenang bertuah yang akan dipilih secara random.kalau u all tak menang pun still dapat beli dengan harga diskaun RM10...untung taw u all bukan senang kita nak bagi baucer diskaun nie,dan bukan semua orang dapat merasa pakai shawl n veil dari Izyanty Collection taw...sebab kita had kan tempahan, sebabnya kita jahit shawl nie just partime je n CUSTOM MADE speacial untuk korang mengikut citarasa korang.
So untuk bulan 12 saja kita terpaksa tolak banyak tempahan sebab dah full book.

Bagi yg nak booking shawl n veil untuk tahun 2014...kita buka tempahan sampai 31/12/2013 nie
 untuk bulan 1-5 /2014 punya majlis.

JOIN CONTEST KAT FACEBOOKK KLIK SINI
NAK TENGOK HADIAH KLIK SINI
CONTEST BERAKHIR PADA 20/12/2013 ( 12 tengahmalam)
good luck korang semua...

THANKS FOR SUPPORT CONTEST & IZYANTY COLLECTION...LOVE U ALL :)

3 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

eh lupa lak nak view cntstnya.

Qashmere said...

bertuah sapa menang. yang single single tu wajib join dapat shawl untuk kawin hehhehe

Liza Licha said...

interesting ni dear :) all the best ye

Newer Post Older Post Home