Pages

Friday, August 16, 2013

Syawal dan Birthday


Assalammualaikum...
lum terlewat kot nak ucap Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin kepada semua pembaca blog nie kan...bajet  cam ada orang baca je huhuhu...kita memang lambat sikit bab update blog nie...kita nak minta maaf kat semua kalau ada penulisan kita yang menguris hati mana2 pihak harap dimaafkan..0-0 ek :)

Sekarang kita excited nak cita pasal raya walaupun tahun nie tak dapat raya satu family pun sebab masing-masing balik kampung mentua kan, so tinggal yg sigle 3 orang nie balik beraya umah tok kat kulim...firstime kot tak beraya sekali ngan mak sob..sob...tapi takpa raya ngan saudara mara pun happy jugak, kebetulan birthday kita sama ngan raya....tapi kita tak makan kek masa raya pertama tu...raya ke dua baru dpt makan kek..tak lah gigih sgt nak p cari kek raya2 pertama kan.



masa raya ke-2 dua kita beraya umah pak saudara, kan ramai2 ada so makan kek kt sana lah ngan sepupu2 kita...firstime kot sambut ramai2...malu taw besar2 camni hahah...Thanks p.teh n m.teh yg pinjamkan umah siap nyayi lagi tu...serius terharu walaupun kita rasa segan sgt hahaha...over kan...Terima Kasih mak sebab lahirkan dan besar kan...love my mum :)..







 nie semua sepupu kita, tok pun ada gak,p.teh, m.teh, m.su  ...nie sikit je...ada lagi yg xdak masa nie huhuhhu




pose raya pertama depan umah tok..


p/s : Terima kasih yang sudi wish my birthday kat fb, msg n face to face...

2 comments:

Myra Jay said...

Selamat Hari Raya dan Selamat hari Lahir ye Iz, moga dipanjangkan usia dan dipercepatkan jodoh ye :)
Jgn risau, tu semua rahsia Allah, yg penting kita usaha :D

izyantyPersonalTaste said...

myra : slmt hari raya..terima kasih...amin :)

Newer Post Older Post Home