Pages

Monday, August 19, 2013

pengalaman 7 hari bersama MAIXARA -C

Assalammualaikum....

hari nie kita nak buat review sikit pasal vitamin dari Maixara...sebenarnya kita baru je makan 7 hari je...kalau orang lain gigih makan sebab nak cantik masa raya..aku malas nak peduli huhuhu....sebabnya kita taw dan faham sangat kulit sensetif kita akan jadi teruk lepas raya sebab makan macam2 sangat...dan fakta itu adalah benar....lepas raya kulit aku jadi teruk...baru beli n makan Maixara dengan harapan keajaibpan akan  berlaku....kita gigih nak makan sebab tengok sepupu kita makan then nampak perubahan so baru kita berani nak makan jugak, boleh balik kg belek muka orang hahhah...

apa hasil selepas 7 hari...kulit nampak bersih sikit,kurang berminyak, kulit jadi lembut sampai tak yah pakai losyen dah...baru perasan semalam sebab sebelum tido kita akan pakai losyen semalam tak pakai pe hal kulit lembut semacam je. yang paling penting kena gigih minum air kosong banyak, dan minum air adalah perkara yg paling sukar bagi aku..tapi kita rasa nak konsisten dengan maixara sampai 1 bulan nak tengok hasil lagi...sesuai or tak ngan my kulit. kita banyak try n eror produk sebab kita susah nak dapat yg betol2 serasi.
parut jerawat tak cepat hilang sangat of coz kena ambik masa kan...jerawat tak cepat kecut pun...

cara makan dia pun senang, just kunyah cam makan gula2 sebelum tido 2 biji...2 biji untuk bulan pertama untuk hasil yg lebih cepat...bulan ke dua nanti boleh makan 1 biji satu malam...letak hujung kepala supaya senang nak makan sebelum tido, tak yah minum air masa kunyah...

selain tu kita pun ada tengok review2 dr blogger baru kita berani makan, testimoni pun ramai yg berhasil dlm 7 hari kan....benda nie kena makan secara konsisiten..sebenarnya selepas 7 hari keatas baru kita akan nampak kesan yg lebih ketara, ingat nie magic leh dpt hasil cepat he3...


kalau ada sapa2 yang berminat nak join cabaran 30 hari MAIXARA leh pm kita kt fb or 019-4290584
kita jual harga murah sikit dari pasaran...sebab kita beli dr stokis byk  untuk makan sendiri.

Fungsi dan kelebihan boleh baca SINI  ek




p/s : jangan tanya kita kulit boleh cerah dalam masa 7 hari tak ? sebab kita tak taw...coz kulit kita memang dah cerah dan kita terpaksa pakai bedak n foundation yg lebih gelap dr kulit...kita tengok kulit sepupu kita cerah selepas makan 2 btol..

1 comments:

FARAH deeb said...

Wo ada masalah kulit ek? Hmmm.. kite xnah la plak guna produk kulit ni sebab takut lagi teruk. Tapi mmg xde la skin prob pun kecuali jerawat kuar besar badak dekat2 nak piyed tu adelah haha.. tu pun mase muda rumaja. Hagak dah umo2 cenggini jerawat pun malas nak kuar gamaknye, buang karen hahaha... Jemput singgah: AMARAN! Entri ini ada banyak gambar makanan!

Newer Post Older Post Home