Pages

Friday, August 30, 2013

candy shawl versi izyanty collection

Asalammualaikum

jom cuci mata candy shawl, kita mix match ikut sesedap mata kita,  harap ramai yang suka ek, sebenarnya kita ada banyak colour lagi tapi kita cuba mix match yg nampak sweet je huhu...sweet lah sangat kan he3...

camna nak beli
pm saya di personel FB izma yanti
or pages 

yang pasti harga gila-gila murah sempena Merdeka dan syawal sale taw..
nak beli borong pun boleh lagi dapat murah gila-gila gak he3...























nah layan gambar owner blog  syok sendiri bersama candy shawl buatan sendiri hahahha :p..sangat sesuai pakai p keja dan outing :) thanks for support Izyanty Collection..




4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

typo MENDERKA tu sis..

hihi..

xsbr tunggu tudung2 smpai =)

izyantyPersonalTaste said...

nuyui :eh baru perasan hahha excited menulis sgt ..tq

sabar sat akan smpai he3..

Anonymous said...

Ada lagi x shawl ni

izyantyPersonalTaste said...

anon:dah sold out yg ready stock...kalau nak boleh order kat pages Izyanty Collection

Newer Post Older Post Home