Pages

Tuesday, September 20, 2011

Guestbook Wedding - dalam proses pembikinan


Sepatutnya aku dah patut buat guestbook dari sekarang sebabnya 2 dua majlis dalam bulan 11 & 12...date tu bukan aku nak kawen but sepupu2 aku yang nak kawen huhuhu....see asal orang kawen je aku pun jadi cbuk je kan...konon2 jadi orang penting hehe...dok menyiapkan benda yang berseni. sikit2 boleh..lebih2 tak pandai sangat...maybe kena banyak belajar lagi.

guest book yang aku nak buat kali nie mengunakan teknik quiling....so dari sekarang kena mengulung kertas2 colour supaya jadi cam kat atas tu. bila dah siap Quiling baru kita leh bentuk rupa lain-lain lak macam kat bawah tu ok.


sebenarnya ada alat khas untuk mengulung kertas tu...tapi aku tak jumpa pun benda alah nie kat penang, so aku gulung ngan pin kertas je lah he3...setengah orang guna lidi sate pun boleh...nanti dh siap gues book tu aku publish kat cini ek...

p/s : konon2 tak sabar nak tengok hasil tapi pemalas nak buat lagi huhuhu

1 comments:

Myra Jay said...

wAHHH nak tengok gak hasil yang Iz buat tu :)

Newer Post Older Post Home