Pages

Friday, September 23, 2011

Aktiviti yang aku buat bila bosan online

sejak 2, 3 menjak nie bosan sangat...walaupun aku tengah online...nak update blog idea lak hilang, nak fb pun dah tak best...bukan menjadi kegemaran sejak jadi remaja purba nie huhuhhu...so semua benda aku dah bosan...tapi kan aku paling suka buat tengah2 boring camni adalah mencari resepi masakan, cari sebanyak mungkin simpan dulu, kalau rajin baru cuba. pastu tengok makanan cam sedap je...sekali tengok resepi banyak tol bahan tak nak buat lah :p. then berusaha cari resepi paling ringkas dan senang nak buat. dalam kepala otak aku bila tengok makanan yg nampak sedap dalam majalah or blog je terus je nak p cari kan. bila sampai tempat tu otak aku blur tak tau nak makan pe...last2 dalam pingan aku banyak sayur dari lauk...asal aku berkenan  depan mata sayur je.


 p/s : petang nie nak buka puasa ngan apa pun tak taw lagi, nak pergi beli rasa cam malas je....kenapa thah aku memang suka masakan kat umah walaupun ringkas berselera je aku makan, berbanding beli kat luar selera jadi kurang.

2 comments:

Myra Jay said...

Masak ni memang puas hati, walau simple tapi tetap sedap kan :)

izyantyPersonalTaste said...

myra : a'ah btol2 he3..

Newer Post Older Post Home