Pages

Tuesday, January 20, 2015

shawl & veil diamond crown harga promosi


Salam
Hai u all, setelah sekian lama baru ai dapat jumpa supplier untuk diamond nie, sebelum nie ramai yang request tapi tak dapat cari, sekarang alhamdulilah dah jumpa so korang dah boleh bergaya sakan dengan diamong crown nie taw yang penting harga murah tapi kualiti bagus....nak tak...nak tak?

korang boleh pilih colour shawl or veil mengikut citarasa korang, warna pearl pun boleh pilih taw, pendek kata ai jahit ikut u all punya design n kesukaan :)

kat bawah nie ada beberapa contoh








shawl halfmoon diamond sahaja


shawl halfmoon + pearl



veil

veil


macam mana nak order senang je p PM kat page Izyanty Collection dijamin harga murah dan berkualiti....10 orang pertama akan mendapat harga pormo so ajak kawan-kawan u all sekali taw

0 comments:

Newer Post Older Post Home